Benzineprijs Hasselt

Dat zul je net zien, je hebt net je tank volgegooid en rijdt even later langs een tankstation dat goedkopere benzineprijzen hanteert.

Goedkoop benzine of diesel tanken willen we natuurlijk allemaal. Maar soms is het lastig om te weten welke benzinepomp het goedkoopste is. Vooral omdat benzine- en dieselprijzen per dag wisselen en sterk variëren tussen tankstations.

Om deze situatie te voorkomen, helpen we je hier graag een handje bij en verzamelen voor jou de benzineprijs van diverse benzinestations in Hasselt en nabije omgeving.

Goedkoop tanken in Hasselt en omgeving

Voorkom dat je uren moet rondrijden om te weten waar je de goedkoopste benzine in Hasselt vindt. De brandstofprijzen in Hasselt kunnen namelijk elke dag een paar cent per liter verschillen. 

Op deze pagina vind je een overzicht met alle huidige brandstofprijzen in Hasselt en omgeving. In bovenstaand overzicht zie je de benzine- en dieselprijzen van de verschillende tankstations Hasselt en omgeving.  Zo zie je in een oogopslag waar je de goedkoopste benzine in Hasselt tankt. Goedkoop diesel tanken in Hasselt doe je door het overzicht dagelijks in de gaten te houden.