Hotel Hasselt

Ben je op zoek naar accommodaties voor een goedkoop weekendje weg, arrangementen of een last minute in Hasselt? Bekijk gauw onderstaande lijst met hotels in Hasselt. 

Er staat van alles tussen! Van de wat grotere hotelketens tot aan kleinschalige Boutique hotels. Je hebt verschillende opties in Hasselt.

Maak van je dagje uit in Hasselt een mini-vakantie met overnachting! Blijf wat langer hangen in Hasselt en ontdek wat er allemaal te beleven is verspreid over meerdere dagen.   

Overnachten in Hasselt: onze aanraders voor hotels!

Combineer een dagje winkelen met een lekker diner in een restaurant. Ontdek historische bezienswaardigheden, ga lekker bowlen of wandel een van de mooie wandelroutes in Hasselt. Kies je ervoor om te overnachten in Hasselt, dan kun je je laten onderdompelen in luxe en slapen in een van de prachtige hotels. Je vindt hierboven een overzicht van alle hotels in Hasselt.

Overnacht je liever niet in een hotel, zoek dan de gastvrijheid in een bed and breakfast. Nog een andere optie is om neer te strijken op een leuke camping. Maak je trip naar Hasselt helemaal compleet en geniet van een welverdiende (mini)vakantie.